Rólunk

Bemutatkozó

 

Az idén 18 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar (Magyarország elsőszámú Swing & Boogie Showzenekara), mindig kiemelkedő helyet foglalt el a hazai zenei palettán és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését. Koncertjeiket a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfiák, felhőtlen jókedv, és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzik.

Mujahid Zoltán és Molnár Enikő, a zenekar frontembereinek kiváló párosa, kiemelkedő énekesi tudásukkal, energikus színpadi jelenlétükkel teszik igazán teljessé a “show szakértői”-ként elhíresült hangszeres kiválóságokat.

Az elmúlt több mint másfél évtizedben, túl 1000 koncerten, talán nincs is olyan része az országnak, ahol ne jártak volna, felejthetetlen élményt nyújtva közönségüknek. Számtalan televíziós, rádiós megjelenéseik (A Dal, Fábry show, TV2, Szerencseszombat, Családarát, Fem3, HírTv, Ridikül műsor főcímdala, Jazzy Rádió, Petőfi rádió, Kossuth Rádió, stb.) azokhoz is eljuttatták különleges zenéjüket, akik nem tudtak személyesen ellátogatni koncertjeikre.

A zenekar a saját dalaik mellett, világslágereket is előszeretettel dolgoz fel. Valamennyit a saját arculatukra/hangzásukra alakítva, emiatt bármilyen korszakból való és stílusú szerzeményekről legyen szó, azok tökéletesen illeszkednek műsorukba. Egyedülálló koncertjeik valamennyi korosztály számára élményekben gazdag, rendkívül sokszínű szórakozást nyújtanak.

Koncertjeiken az említett világslágereken kívül, valamennyi nagylemezük legjelentősebb, legismertebb dalai is elhangzanak (Amíg élek, Botrány, Szerelem az irodában, Fránya pénz, Játszom tovább, Az élet sója, Ha senki se lát, stb.).

A Group’N’Swing Zenekar büszkén képviselte hazánk zenei sokszínűségét Dubajban a Világkiállításon, 2022 januárjában.

A zenekar

Molnár Enikő - ének
Mujahid Zoltán - ének
Péntek Tibor - dob
Molnár Péter - bőgő
Lőrincz Ádám - zongora
Gyalog Zoltán - gitár
Bakó István - szaxofon
Almási Attila - harsona
Csík Tibor - trombita
Bille Gergő - trombita

Díjak

2010 Jazzy Dalverseny Különdíj
2014 Ridikül Magazin főcímdala
2013 Fonogram Díj, Szórakoztató Zenei Album kategória
2016 Jazzy Dalverseny Különdíj

 

 

Hírek
Kapcsolat
üzenet